Imatge de la Dreta de l'Eixample

Aquest dimecres, ens interessem per l’estat de les platges del litoral barceloní, ara que s’atansa el bon temps. Estan sobreocupades? Hi ha massa gent que vol utilitzar alhora aquest espai públic? S’hauria de regular? Ens n’ocupem al ‘Hashtag Barcelona‘, el mateix dia en què també parlem amb la número dos de Junts per Catalunya, Elsa Artadi, per saber com van les negociacions dels pactes de govern a l’Ajuntament de Barcelona i conversem amb els treballadors de Glovo, que reclamen millores laborals, després d’un nou accident d’un d’ells.


Platges sobreocupades

En temporada alta, els més de 4,5 quilòmetres de longitud de les platges de Barcelona suposen l’espai d’esbarjo més gran de la ciutat. Per moments, però, estan saturades de gent i d’activitats. Hi ha espai per a tothom? I per a totes les activitats? S’ha de regular el seu ús? En parlem amb:

Segueix el debat en directe aquí, de dilluns a dijous, de 9h a 10h:


Els possibles pactes de govern

Ara mateix, no sembla possible cap combinació que asseguri una majoria absoluta de 21 regidors per investir el futur alcalde de Barcelona. Si no s’aconsegueix, la responsabilitat de formar govern recaurà en Ernest Margall, d’ERC, la llista més votada. En parlem amb la número dos de Junts per Catalunya, Elsa Artadi:


Més protestes dels treballadors de Glovo

Els treballadors de Glovo es tornen a concentrar aquest dimecres al migdia davant de la seu de l’empresa per reclamar explicacions i responsabilitats per la mort d’un dels seus companys, dissabte a la nit, al centre de Barcelona. Tot plegat, mentre denuncien que aquest dimarts a la nit s’ha produït un nou accident. En parlem amb Juanjo Lavergne, membre de Riders per Drets:


L’actualitat a les xarxes

La xarxa està que bull amb les especulacions al voltant de les negociacions i els possibles pactes de govern a l’Ajuntament de Barcelona. Però l’Àlex Solà també ens parla de les reaccions a l’aval del Tribunal de Drets Humans d’Estrasburg a la suspensió del ple del Parlament del 9 d’octubre del 2017 i del descontrol de la fiscalia amb l’exhibició de vídeos durant la fase documental del judici del procés al Suprem:


La fonoteca

El Nil Via recorda la relació dels barcelonins amb la muntanya de Montjuïc al llarg de la història:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: