Els fets van tenir lloc el dia de Sant Jordi. Laia Junyent i el seu company, en Jan, van arribar a la travessera de les Corts amb el carrer de Vallespir amb moto. Anaven carregats i, en marxar, la motxilla de la Laia va quedar penjada a la moto. Ella va donar per fet que el seu company l’havia agafada i no se’n va adonar fins a l’endemà. A dins, hi tenia un ordinador portàtil, un disc dur amb material fotogràfic personal i també amb imatges per al treball final de grau que havia fet amb les set càmeres que també hi havia dins la bossa. “El que em fa més ràbia no és el treball en si, sinó els nens que van fer les fotos per al meu treball, ells tenien il·lusió perquè les anàvem a exposar”, ha explicat Junyent.

Aquest dimarts va decidir denunciar-ho als Mossos d’Esquadra, que també ho han difós al seu compte oficial de Twitter alertant que qui es queda una cosa que no és seva incorre en un delicte d’apropiació indeguda.

Junyent va decidir moure la notícia per les xarxes i el cas s’ha fet viral. Per exemple, a Twitter, ha aconseguit més de 13.000 retuits. Finalment, aquest dimecres a la tarda la història ha tingut final feliç: hi ha contactat una noia que li ha tornat el contingut de la motxilla. Ho ha explicat ella mateixa amb una altra piulada.