Un agent de la Guàrdia Urbana fora de servei va detenir aquest dimarts a la nit un home per presumptament abusar sexualment d’una noia menor d’edat. Els fets van tenir lloc a les 10 de la nit a ple carrer de Sant Miquel, al barri de la Barceloneta. L’agent va veure que un grup de veïns retenien i agredien el presumpte agressor i el va detenir. Els Mossos d’Esquadra el van traslladar a dependències policials i s’han fet càrrec de la investigació. (Foto de portada: Vicens Forner)

Segons han explicat a betevé testimonis dels fets, l’home va ruixar a la cara de la víctima, que té 13 anys, amb un esprai i va abusar sexualment d’ella. La noia, però, es va posar a cridar demanant auxili i de seguida un grup de veïns la va socórrer i, segons apunten les mateixes fonts, van agredir el presumpte autor dels fets. Tot plegat, ho va veure un agent de la Guàrdia Urbana que estava fora de servei que va mediar amb els veïns i va detenir l’home.

El detingut està acusat d’un presumpte delicte d’abusos sexuals i segons fonts policials previsiblement passarà a disposició judicial aquest dijous. El seu pare, que hi ha parlat per telèfon aquest dimecres al matí, considera que l’actuació dels veïns va ser desproporcionada perquè, segons diu, el seu fill només va tocar el cul a la noia, una conducta que tot i això remarca no és correcta.