Els Mossos d’Esquadra estan investigant una agressió sexual a una dona de 34 anys amb discapacitat en una visita al CAP Drassanes. Segons avança el ‘TOT Barcelona’ i ha pogut confirmar betevé, els fets van tenir lloc el 13 de setembre a la tarda quan va anar a urgències acompanyada pel seu pare per un dolor en un canell provocat per un cop.

Segons la denúncia —a la qual ha tingut accés betevé—, mentre la dona s’esperava per fer-se una radiografia va ser abordada per un jove que, després de demanar-li el telèfon sense que ella l’hi donés, la va seguir i li va fer tocaments a l’ascensor. Després, ja fora del centre sanitari, l’home la va seguir, la va agredir sexualment en un espai situat darrere de les instal·lacions i la va acompanyar fins a casa. L’agressor va aprofitar que la víctima estava sola, i el pare no va ser conscient del que estava passant en cap moment.

L’Hospital Clínic activa el protocol per agressió sexual

L’endemà la víctima va denunciar els fets al centre sanitari que, després d’una primera exploració, la va derivar a l’Hospital Clínic, on es van activar els protocols per agressió sexual. La família de la noia, a més, va presentar una denúncia als Mossos d’Esquadra. La investigació es troba sota secret de sumari.