on fer selectivitat 2023 lloc PAU

La Selectivitat 2024 es farà a Catalunya el juny de l’any que ve. Els alumnes podran consultar els horaris de cada prova d’accés a la universitat des de dies abans de les proves. També podran comprovar els tribunals i el lloc dels exàmens de les PAU que els toca. Si ets un dels estudiants que han de fer la convocatòria ordinària de la selectivitat l’any que ve, a continuació et detallem pas a pas què has de fer per saber on has de fer la Selectivitat 2024.

Consulta on has de fer la Selectivitat 2024

El Departament de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya publicarà els tribunals i els llocs d’exàmens de les PAU dies abans de les proves. Per tant, ara per ara encara no pots saber on et tocarà fer l’examen. Això sí, t’avancem que per saber on has de fer la selectivitat només hauràs d’accedir al portal d’accés a la universitat i introduir el teu identificador d’estudiant (DNI, NIE o passaport) i la contrasenya d’accés tan bon punt la Generalitat ja hagi compartit els espais d’exàmens.

Si encara no hi estàs registrat, hauràs de fer-ho omplint les teves dades personals.

Tribunal per a alumnes amb necessitats de suport educatiu

Els alumnes amb discapacitat o necessitats de suport educatiu disposen de tribunals específics. En el cas de les persones amb dislèxia o TDA-TDAH, s’examinaran de la selectivitat els mateixos dies que la resta d’estudiants però disposaran de 30 minuts més per fer cada prova.

Per participar en un d’aquests tribunals, cal que els aspirants a universitaris hagin justificat documentalment les seves necessitats de suport educatiu a l’Oficina d’Accés a la Universitat.