on fer selectivitat 2024 lloc PAU

Et preguntes on fer la Selectivitat 2024? Els exàmens de les PAU es fan a Catalunya els dies 4, 5 i 6 de juny. Els alumnes poden consultar des de fa setmanes els horaris de cada prova d’accés a la universitat i, des de fa dies, també els tribunals i el lloc dels exàmens de les PAU que els toca. Si ets un dels estudiants que fa la convocatòria ordinària de la selectivitat aquest any, a continuació et detallem pas a pas què has de fer per saber on has de fer la Selectivitat 2024.

Consulta on has de fer la Selectivitat 2024

Des del, 31 de maig, pots consultar on fer les proves i quin tribunal et toca. Per consultar-ho, has d’accedir al portal d’accés a la universitat i introduir el teu identificador d’estudiant (DNI, NIE o passaport) i la contrasenya d’accés.

Si encara no hi estàs registrat, has de fer-ho omplint les teves dades personals.

Tribunal per a alumnes amb necessitats de suport educatiu

Els alumnes amb discapacitat o necessitats de suport educatiu disposen de tribunals específics. En el cas de les persones amb dislèxia o TDA-TDAH, s’examinen de la selectivitat els mateixos dies que la resta d’estudiants però disposaran de 30 minuts més per fer cada prova.

Justificat per a les necessitats de suport educatiu

Per participar en un d’aquests tribunals, cal que els aspirants a universitaris hagin justificat documentalment les seves necessitats de suport educatiu a l’Oficina d’Accés a la Universitat.