apunts selectivitat 2023 assignatures

Els apunts de la Selectivitat són fonamentals per preparar-se bé les proves d’accés a la universitat (PAU). Tradicionalment, els estudiants compartien els seus resums del curs per preparar-se els exàmens. Amb les noves tecnologies s’ha fet un pas endavant: ara tens tots els apunts de la selectivitat 2024 per assignatures en un únic espai!

@laselectivitat, la comunitat líder de les PAU, té més de 40.000 seguidors a Instagram i milers més a TikTok i Twitter. Es tracta d’una plataforma impulsada per dos antics alumnes de les PAU amb la qual volen donar un cop de mà als futurs estudiants universitaris a l’hora de fer els exàmens.

Per això, entre molts altres materials, hi ha nombrosos apunts de les PAU separats per assignatures. Són redaccions, esquemes i altres materials fets per antics estudiants de Batxillerat que permeten a l’alumne estudiar o repassar més fàcilment les matèries de les PAU.

Apunts de la Selectivitat per assignatures

La Selectivitat t’ofereix tots els apunts per preparar-te les PAU de manera gratuïta. Per començar hauràs de triar una assignatura de la fase general o específica i a partir d’aquí se t’obrirà un ventall d’opcions. Per exemple, en el cas dels apunts de llengua catalana, pots escollir entre apunts de reflexió lingüística, relacionats amb les lectures del curs i d’expressió escrita.

Exercicis pràctics per preparar les PAU 2024 a Catalunya

Si el que vols és posar en pràctica els teus coneixements, també podràs posar-te a prova amb exercicis. Per exemple, si continuem amb els apunts de llengua catalana, podràs practicar els verbs irregulars, els pronoms febles i els relatius o les paraules derivades.