Col·legi Major Bonaigua

La subdirectora del Col·legi Major Bonaigua, Teresa Cardona, i també professora de l’Escola Canigó de Barcelona, ha mort en un accident d’autobús a la Costa d’Ivori durant un viatge solidari amb estudiants de tots dos centres, vinculats a l’Opus Dei.

Segons ha informat la institució religiosa, l’accident es va produir dissabte, quan el minibús en què viatjaven d’Abidjan a Yamoussoukro va bolcar. L’incident va provocar la mort de Cardona i va causar que deu joves en resultessin ferides. Les noies van ser ateses en un centre mèdic de la zona, en espera de ser traslladades a la capital del país africà, Abidjan.

Teresa Cardona

Imatge de Teresa Cardona

Una missió solidària a la Costa d’Ivori

El Col·legi Major de Bonaigua ha explicat a través de les xarxes socials que Cardona va viatjar a la Costa d’Ivori per participar en el projecte Anitie Kossobe com a coordinadora, juntament amb dues coordinadores més i 27 estudiants universitàries i de segon de batxillerat. El projecte està en marxa des de fa dos anys i consisteix a rehabilitar una escola i ajudar els infants de la zona.