detinguts macrooperació

El jutge ha acordat presó provisional sense fiança per a 13 dels 58 detinguts dijous passat en una operació contra el narcotràfic al Raval. Mossos d’Esquadra, Policia Nacional i Guàrdia Urbana van fer un dispositiu conjunt en què, a banda de les detencions, van identificar 105 persones, i es va comissar sis armes blanques, droga i 47.000 euros en efectiu.

37 dels detinguts van comparèixer dissabte davant del Jutjat d’Instrucció número 16 de Barcelona, que ha acordat presó provisional per a 13 d’ells, i a la resta els ha deixat en llibertat amb diferents mesures cautelars. La causa, però, segueix oberta i a tots ells se’ls investiga per possibles delictes contra la salut pública i pertinença a un grup criminal.

Segona operació policial en un any contra la venda de drogues

A finals d’octubre passat, la policia ja va fer una altra macrooperació policial el pont de Tots Sants en què van desmantellar una xarxa de narcopisos però després van detectar una nova activitat delictiva que ha motivat l’últim dispositiu. De fet, tant Mossos com Guàrdia Urbana van assegurar que el narcopís ha passat a la història i és ja residual.