Carrer Agudes Ciutat Meridiana

Un motorista de 33 anys ha mort la nit d’aquest dijous en un sinistre de trànsit a Nou Barris en què també s’ha vist implicat un NitBus de l’empresa Tusgsal. Els fets han passat a les 23.40 h a l’altura del número 21 del carrer de les Agudes, al barri de Ciutat Meridiana, del districte de Nou Barris.

Fins al lloc de l’accident s’hi han traslladat unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques, així com dotacions de la Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana, que s’ha fet càrrec de la investigació del sinistre.

És la tercera víctima mortal oficial d’aquest 2023

Es tracta de la tercera víctima mortal de trànsit del 2023 a Barcelona, segons el registre oficial de l’Ajuntament. La primera va ser un vianant que va morir atropellat per un camió al carrer de Verdi el 2 de gener i la segona, el conductor d’un patinet que va tenir un accident amb un autocar a l’Eixample.

Ara bé, fora d’aquest recompte oficial, cal tenir present que es poden produir altres morts arran d’accidents de trànsit que al final no entren en el registre. Això és perquè si la víctima perd la vida quan ja han passat més de 24 hores del sinistre, ja no compta a les estadístiques com a accident mortal, sinó com a accident greu. És el cas, per exemple, del motorista que va morir a l’hospital quatre dies després de patir un accident amb un vehicle.

També recentment, però en aquesta ocasió fora del terme municipal de Barcelona, un altre motorista va perdre la vida en un accident a la ronda del Litoral, a l’altura de Sant Adrià.

Pel que fa al 2022, l’any va tancar amb 23 víctimes mortals16 anaven en motocinc, caminant i dues circulaven en cotxe.