accident verdi gràcia barcelona

Accident mortal al districte de Gràcia de Barcelona. Tal com ha avançat ‘L’independent de Gràcia’, un camió ha atropellat un vianant de 70 anys aquest dilluns al matí al carrer de Verdi, entre Martí i Providència, al barri de la Vila de Gràcia. El sinistre s’ha produït pels volts de les 10.20 h entre els números 103 i 105, quan per causes que encara es desconeixen un camió s’ha endut per davant un home que caminava per Verdi, una via de plataforma única.

Es tracta de la primera víctima mortal del 2023 a Barcelona en un accident de trànsit.

La Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana de Barcelona s’ha fet càrrec de la investigació de l’accident.

Morts en accidents a Barcelona el 2022

La víctima mortal anterior en un accident de trànsit a Barcelona va succeir el 22 de novembre, quan una motorista de 74 anys va morir en un sinistre a la ronda de Dalt. Durant tot el 2022, 23 persones han mort en accidents de trànsit a la ciutat. D’aquestes, cinc eren vianants.

El 2022 ha estat un any negre pel que fa als accidents de trànsit però, sobretot, per als motoristes: en total, 16 motoristes han mort durant l’any passat.