Foto: @antiradarcatala

Una dona de 84 anys ha mort atropellada per un camió de la neteja aquest dilluns a la tarda al carrer de la Mare de Déu de Port, al barri de la Marina de Port. Segons l’Ajuntament de Barcelona, l’accident es va produir al voltant de les cinc de la tarda, a l’altura del carrer dels Ferrocarrils Catalans, just al davant d’on hi ha les escales mecàniques que pugen al barri del Polvorí.

El rotatiu també explica que la víctima era veïna del mateix carrer de la Mare de Déu del Port. La dona sembla que va morir en quedar atrapada per les rodes del darrere del camió que estava buidant els contenidors d’escombraries del carrer, segons explica el digital ‘La Marina’.

Foto: @antiradarcatala

21 víctimes mortals aquest 2022 a Barcelona

Des que va començar l’any 2022 han mort 21 persones en accidents de trànsit a Barcelona. La darrera va ser un vianant de 30 anys, atropellat per un taxi l’1 d’octubre a la Gran Via. Dies abans, el 13 de setembre, una vianant de 68 anys va ser atropellada per una furgoneta a Nou Barris. En aquella ocasió, el conductor va ser detingut perquè anava sota els efectes de les drogues. A banda, també han perdut la vida a Barcelona 15 motoristesquatre vianants més i un conductor que va morir en un xoc múltiple a la ronda del Litoral.