motorista mort accident ronda dalt

Una motorista de 74 anys ha mort aquest dimarts al migdia a causa d’un accident de trànsit a la ronda de Dalt de Barcelona. El sinistre s’ha produït al punt quilomètric 11, entre les sortides de Vall d’Hebron i Horta, poc abans de les 14. 30 h, quan la moto que conduïa la víctima i un camió han xocat mentre circulaven sentit Llobregat. Els serveis d’emergència s’hi han desplaçat amb rapidesa, però no han pogut fer res per salvar-li la vida.

El xoc entre tots dos vehicles ha obligat a tallar tres entrades de la B-20 sentit Llobregat i a desplegar la Guàrdia Urbana fins al lloc dels fets.

16 motoristes morts aquest 2022 a la ciutat

Des de l’1 de gener del 2022, a la ciutat han mort 23 persones víctimes d’accidents de trànsit a Barcelona. D’aquestes, 16 circulaven en moto, cinc eren vianants i dues anaven amb cotxe. L’última víctima mortal a la ciutat va ser el passatger d’un vehicle que va morir en xocar amb una ambulància del SEM al carrer de Villarroel.

Pel que fa a l’última víctima mortal en moto va ser un home de 32 anys que va morir el 26 d’agost quan s’incorporava a la ronda del Litoral a l’altura de Sant Martí. Poques hores abans, al Poble-sec, també va morir un noi de 21 anys al passeig de Josep Carner. En aquest cas, el sinistre es va produir després d’una persecució policial.