Visita de renom a la més que centenària botiga El Rei de la Màgia, ubicada al número 11 del carrer de la Princesa, al barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera. L’actor estatunidenc Leonardo DiCaprio ha freqüentat recentment una de les botigues més màgiques de la ciutat i un referent per la formació de professionals de la màgia d’arreu del món.

DiCaprio no només va visitar la botiga, sinó que també va poder gaudir de ben a prop d’un espectacle privat de màgia, a càrrec de l’il·lusionista Pere Rafart.

Leonardo DiCaprio i l’il·lusionista Pere Rafart a la botiga El Rei de la Màgia

“Un client VIP”

El propietari de la botiga, Pau Martínez, ha explicat a betevé que no van saber que DiCaprio els visitaria fins mitja hora abans. “L’empresa que li organitzava el viatge ens va trucar per demanar-nos un espectacle privat per a un client VIP, no ens van revelar el nom fins mitja hora abans de la visita”, ha explicat Martínez.

DiCaprio, segons expliquen, interessat per la màgia, la setmana passada estava de vacances a la ciutat i va demanar expressament poder visitar la botiga. “Va mostrar molt interès a conèixer la història de la botiga perquè és la més antiga del món i s’hi va fer unes quantes fotos“, ha assegurat Martínez.