Una baralla a la plaça dels Àngels, al Raval, ha generat indignació entre alguns veïns aquest dilluns al matí. A les imatges, difoses a les xarxes socials, es veuen quatre persones discutint i agredint-se. En un moment del vídeo, una cinquena persona intervé en la discussió i, finalment, el grup se separa: dos dels homes se’n van cap a una banda de la plaça i els altres dos es queden asseguts a l’altre extrem. Al cap d’uns segons, però, reinicien la batussa. De tot plegat en són testimonis les persones que en aquell moment passaven per la zona.

Les imatges han generat desenes de comentaris a Twitter. L’usuari que les ha penjades afirma que la baralla s’ha produït a les 8 h d’aquest dilluns i davant d’un col·legi. En aquest punt de la ciutat hi ha l’Escola Vedruna-Àngels.

Dues persones identificades

Segons han explicat fonts municipals, la Guàrdia Urbana ha rebut un avís sobre una batussa a l’espai públic. Quan els agents han arribat ningú no ha volgut denunciar els fets. La policia ha identificat dues persones i cap dels implicats ha requerit assistència sanitària.

Fa pocs dies, el 19 d’octubre, la Guàrdia Urbana va detenir dues persones implicades en una altra baralla, a la plaça de Folch i Torres. Els Mossos d’Esquadra també van obrir una investigació.