La cruïlla de la Meridiana amb Fabra i Puig ha quedat tallada al trànsit per 56a nit consecutiva. Aquesta vegada, però, la protesta contra la sentència s’ha avançat i ha començat a les set de la tarda. Hi han participat més d’un centenar de persones, entre les quals la portaveu de JxC al Congrés, Laura Borràs. Ha arribat una vegada s’ha consolidat el tall i molts dels manifestants s’han acostat a saludar-la i agrair-li la seva presència.

Borràs ha participat en l’assemblea que els manifestants fan cada nit en aquesta cruïlla per decidir els passos a seguir. La protesta també ha comptat, una vegada més, amb la presència de Roger Español, candidat també per JxC al Senat.

A diferència d’altres dies, en què diverses furgonetes dels Mossos d’Esquadra impedien el tall, en aquesta ocasió, a l’inici de la protesta, no hi havia presència policial. Per això, han tallat aquesta artèria de Barcelona sense problemes. A més, han estès diverses pancartes a terra amb alguns missatges com, per exemple, “Som gent de pau” i “Tenim presos polítics”.

Aquest tall ha coincidit amb l’operació tornada del pont de la Constitució i això ha generat algunes retencions als carrers adjacents. Els agents de la Guàrdia Urbana han desviat els cotxes que entraven a Barcelona per la Meridiana pel carrer del Pintor Alsamora.