Els Mossos d’Esquadra han detingut una persona, a qui han immobilitzat i emmanillat a terra, durant la protesta d’aquest dijous a la nit a l’avinguda Meridiana, segons ha pogut saber betevé. Aquesta detenció s’ha dut a terme durant el 53è dia consecutiu de mobilització contra de la sentència del procés.

Amb tot, els Mossos també hi han desplegat, almenys, una desena d’unitats de la Brigada Mòbil, que han dut a terme diverses identificacions a altres manifestants, després d’haver desallotjat les prop de 200 persones que es manifestaven al tronc central de l’avinguda. El desallotjament l’han dut a terme les unitats de l’ARRO de la policia, que han encapsulat els concentrats tot dividint-los en diferents cruïlles.

El dispositiu policial també té la col·laboració de la Guàrdia Urbana, que controla el trànsit amb patrulles de seguretat ciutadana, coincidint amb l’operació sortida pel pont de desembre. Els manifestants havien fet servir els passos de vianants, quan el semàfor es posava en verd, per creuar aquesta artèria d’entrada i sortida de la ciutat des de totes quatre cantonades, a la cruïlla amb la rambla de Fabra i Puig.

La pluja no ha impedit que la protesta contra la sentència del procés comencés puntualment a les vuit del vespre, com en la majoria d’ocasions anteriors.