Robatori en una botiga de mòbils

(ACN) Els Mossos han detingut dos homes que amb una moto sostreta van cometre un robatori violent en una botiga de mòbils del districte de l’Eixample. Segons ha informat la policia catalana, el 12 de novembre els lladres van entrar al local amb un ganivet, en van amenaçar el treballador i el van tancar al lavabo. Els atracadors es van emportar més de 7.000 euros en efectiu i aparells de telefonia valorats en més de 33.000 euros. Posteriorment van fugir amb una motocicleta que havia estat robada el 30 d’octubre. Els agents van iniciar una investigació que va portar a la detenció el 27 de novembre dels dos presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació i d’un delicte de robatori i furt d’ús de motocicleta.

El 27 de novembre la Guàrdia Urbana de Barcelona va localitzar la motocicleta sostreta estacionada al carrer i va avisar la unitat d’investigació de l’Eixample, que es va fer càrrec de la localització i identificació de les persones que podien estar relacionades amb el vehicle. La mateixa tarda, en una zona propera, es van identificar els dos lladres seguint les descripcions aportades pels investigadors. Els van aturar i en l’escorcoll van trobar les claus d’una motocicleta que després van comprovar que era la que s’havia robat.

Després de fer les comprovacions pertinents, es va detenir els dos homes per la motocicleta i, posteriorment, els investigadors van relacionar aquest fet amb el robatori violent del 12 de novembre a la botiga de mòbils.

Els dos detinguts, de 29 i 31 anys, tenen antecedents per delictes contra el patrimoni i van passar a disposició judicial el 29 de novembre, per després quedar en llibertat amb càrrecs.