Aquest diumenge cap a les dues del migdia el carrer de Pujades, a la cantonada amb el passatge de Venero, ha quedat completament inundat, després d’una gran fuita d’aigua. La inundació ha provocat que fins i tot a alguns punts del carrer hi hagués ben bé un pam d’aigua.

Fins al lloc dels fets s’hi ha desplaçat un equip de bombers i treballadors d’Aigües de Barcelona, que han aturat la fuita. L’origen de la inundació ha estat el trencament d’una canonada que, a més, ha provocat un esvoranc a la vorera. Per culpa de la fuita, la zona ha quedat molt enfangada.

Per tal de reparar la fuita s’ha tallat el subministrament d’aigua de la zona, cosa que ha deixat 15 finques sense aigua. També s’ha hagut de tallar el trànsit del carrer de Pujades entre el carrer de Marià Aguiló i el passatge de Venero, mentre els operadors d’Aigües de Barcelona treballen per solucionar el problema com més aviat millor. Es preveu que en les pròxims hores, un cop es retiri el fang de la via i la canonada estigui reparada, el carrer pugui tornar a la normalitat.