Gos rescatat a Roquetes

Agents de la Guàrdia Urbana han rescatat un gos que estava tancat en un local ple de brutícia del barri de les Roquetes, al districte de Nou Barris. Es tracta d’un cadell d’uns set mesos aproximadament que presentava un estat de desnutrició greu. L’animal estava tancat en un local ple de brutícia, i no tenia accés a aigua ni menjar.

La Policia de Barri va actuar gràcies a la col·laboració dels veïns. En presentar-se al local on era el gos van esperar fins que va aparèixer el propietari, que va deixar accedir a l’interior per comprovar l’estat de gos. Dins es va trobar el cadell i també una altra gossa, la seva mare, la qual no presentava símptomes de desnutrició ni maltractament.

Els agents van traslladar el cadell al Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de Barcelona, a Collserola.

La policia ha denunciat penalment el propietari per un suposat delicte d’abandonament d’animals domèstics de caràcter lleu.

La mare del denunciat es va comprometre a cuidar l’altra gossa i  fer-se’n càrrec. Tot i això, els equips de Policia de Barri faran un seguiment periòdic per vigilar el bon estat de l’animal.