El còmic és el motiu de la pintada que fan avui els alumnes de batxillerat artístic de l’Institut Poeta Maragall a la façana del centre. És una manera de portar al carrer el que estan treballant a l’aula i compartir-ho. En aquest cas aprofiten la unitat del llenguatge de les historietes gràfiques,segons el professor de cultura audiovisual, Ramon Ballesté.

Un toc artístic al paisatge urbà

En la iniciativa hi han participat quatre grups de batxillerat artístic. És una manera de treballar col·laborativa però també més lúdica i que els planteja reptes diferents dels habituals. Margaret Obiols, una de les alumnes, destaca el fet de donar a les parets un toc personal i que siguin els mateixos alumnes els qui puguin expressar-se a les parets.

Vinyetes interactives

Carla Escrig, una altra de les alumnes, explica que les vinyetes són interactives, així que la gent s’hi pot posar i fer-se fotos. Afegeix que treballen amb guix i que ja han fet altres projectes amb temes com l’antic Egipte o el feminisme i que aquesta és una forma d’expressar art i compartir-ho amb la gent que passa pel carrer.