Ensurt aquest dilluns a la tarda al número 13 del carrer de Radas, al Poble-sec. Pels volts de les 18 h, els Bombers de Barcelona han rebut l’avís d’un incendi a l’interior d’un habitatge del barri i hi han estat treballant fins que han aconseguit extingir-lo. Segons fonts municipals, en total han intervingut set dotacions dels Bombers en l’incendi, que afortunadament no ha provocat cap ferit. S’ha rescatat, això sí, dos gats que han estat atesos per intoxicació, i el pis afectat ha quedat molt malmès.

El foc ha provocat una fumerada negra i diversos agents de la Guàrdia Urbana han acordonat la zona més propera al domicili, a la plaça del Setge de 1714. Tot plegat ha causat expectació veïnal i diverses persones han mirat des de darrere del cordó policial com els serveis d’emergències han treballat per apagar el foc. Alguns d’ells han enregistrat l’escena en vídeos. De fet, alguns han alertat que el fum s’ha fet visible des d’altres punts més apartats, com ara el passeig de l’Exposició.

Més incendis recents a Barcelona

L’últim incendi del qual s’ha fet ressò betevé va ser al carrer de la Diputació, a la Dreta de l’Eixample, el 20 de febrer. Aleshores, les flames van cremar el portal de l’edifici i, segons els testimonis, els inquilins van haver d’estar dins de casa durant una bona estona sense poder sortir. 

Abans d’aquest, el mateix febrer, també es va originar un foc a l’emblemàtica Casa Jaume Moysi, a la rambla de Catalunya. I durant el mes de gener, es van declarar focs en una habitació d’un hostal de l’avinguda Diagonal, en un pis del carrer del Segre per la bateria d’un patinet elèctric i en un edifici de l’avinguda de Madrid per una explosió.