incendi barcelona carrer diputacio
Foto: Sttepphy Almanza

Els Bombers de Barcelona han extingit aquest dimarts un incendi al carrer de la Diputació, al barri de la Dreta de l’Eixample. Les flames han començat cap a dos quarts de 12 del migdia i han cremat el portal de l’edifici situat al número 333. Segons testimonis, això ha fet que els inquilins no hagin pogut sortir de casa durant una bona estona. Fonts municipals apunten que les flames s’han originat en el quadre elèctric de la finca.

Arran de l’actuació dels Bombers —en què han participat sis dotacions del cos— s’ha hagut de tallar el trànsit en aquest tram del carrer, a tocar del carrer de Girona. Una hora després d’iniciar-se les flames, ja no s’apreciava fum a l’immoble. Per ara no consten ferits, si bé efectius dels Bombers han atès les persones afectades.

incendi diputacio barcelona
foto: Sttepphy Almanza

Altres incendis a Barcelona

L’últim incendi del qual s’ha fet ressò betevé va ser a l’emblemàtica Casa Jaume Moysi, de la rambla de Catalunya. El foc es va declarar la matinada del 8 de febrer, va afectar especialment la façana del darrere de l’edifici i no va causar ferits.  

A banda, aquest 2024 també hi ha hagut incendisen una habitació d’un hostal de l’avinguda Diagonal —el 17 de gener—, en un pis del carrer del Segre per la bateria d’un patinet elèctric —el 13 de gener— i en un edifici de l’avinguda de Madrid per una explosió 10 dies abans.