Sis dotacions dels Bombers de Barcelona han hagut d’intervenir aquesta nit per poder apagar l’incendi provocat per la bateria d’un patinet elèctric en un pis del carrer del Segre, al barri de Sant Andreu. Segons han informat a través de les xarxes socials, el foc ha cremat alguns mobles de l’habitatge, però afortunadament no hi ha hagut ferits. En l’operació també hi ha col·laborat la Guàrdia Urbana.

Altres incendis dels darrers mesos 

El darrer foc del qual betevé ha tingut coneixement a la ciutat va ser el 3 de gener arran d’una explosió en un edifici de l’avinguda de Madrid. La deflagració va anar seguida d’una gran flamarada i va deixar dos ferits lleus. Uns dies abans, el 19 de desembre de l’any passat, també es va incendiar un habitatge del carrer de Padilla, a la Sagrada Família, i va calcinar dues habitacions tot i que no va deixar ferits.  

Un parell de setmanes abans, el 5 de desembre, hi va haver dos focs, un en un pis del barri de la Prosperitat, i l’altre al barri de l’Antiga Esquerra de l’Eixample, que es va iniciar a la campana extractora d’un bar.