“Acabo de veure sis homes corrent pel mig de les pistes. Acaba d’entrar un d’ells a la caixa del camió”. Amb aquestes paraules narrava un treballador de l’aeroport de Barcelona, que estava en aquells moments a les pistes, la fugida dels passatgers que han escapat del vol procedent de Casablanca aprofitant un aterratge d’emergència al Prat. A les imatges es veu com uns homes apareixen de sota el camió, on es trobava l’autor del vídeo, i desapareixen entre els avions que aleshores estaven parats a la pista.

Minuts després de l’enregistrament del vídeo, la policia ha pogut enxampar la meitat de les persones que han intentat fugir pel mig de la pista. A aquesta hora, les autoritats continuen la recerca dels 14 passatgers restants que han pogut fugir saltant la tanca de les instal·lacions aeroportuàries.

La fugida ha començat amb un part fingit

Han estat 28 les persones que han fugit de l’avió aprofitant el moment de desembarcar la dona, que ha fingit estar de part. Els policies que hi havia a la pista d’aterratge han interceptat 14 persones, d’aquests, cinc han tornat a l’avió per voluntat pròpia, i el personal de l’avió ho ha acceptat. La policia busca les altres 14 persones que han aconseguit fugir.

La passatgera embarassada ha estat traslladada a l’Hospital de Sant Joan de Déu, i ha quedat detinguda per un presumpte delicte de desordres públics, per presumptament haver fingit el naixement imminent.