Un incendi ha calcinat una casa del barri de Torre Baró. El foc va començar aquest dimarts a la tarda cap a les 18.30 h, en un habitatge de l’avinguda d’Escolapi Càncer, al número 60. Fins al lloc dels fets s’hi van traslladar diverses dotacions de Bombers que van poder apagar les flames. Fonts municipals han confirmat que no hi va haver persones ferides ni danys estructurals.

Les persones que hi vivien no han pogut passar la nit a casa, però va rebutjar l’allotjament que li va oferir l’Ajuntament.

Últims incendis a Barcelona

L’últim incendi del qual betevé ha informat a Barcelona es va declarar el 21 de desembre en un bloc de pisos dels Jardins d’Alfàbia, al barri de Porta. En aquella ocasió quatre persones van haver de ser traslladades a un hospital per inhalació de fum i, una d’elles, per cremades lleus. Va ser dos dies després d’un altre foc en un pis de l’avinguda de Rasos de Peguera, a Ciutat Meridiana, en què 10 persones van ser ateses per inhalació de fum.

Pel que fa a incendis mortals, durant el 2022 se n’han produït sis. L’últim es va declarar el 26 de novembre a l‘habitació d’un hotel de l’Eixample, en què va perdre la vida un home de 58 anys.