Aquest dilluns cap a les 19.20 h els Bombers han rebut l’avís d’un incendi en un pis a l’avinguda dels Rasos de Peguera, a Ciutat Meridiana, al districte de Nou Barris. El SEM ha hagut d’atendre 10 persones per inhalació de fum, una d’elles el caporal de Bombers. Tres de les persones ateses, inclòs el caporal, han estat traslladades a l’Hospital de Sant Pau.

Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat cinc dotacions de Bombers, a més del Servei de Protecció Civil, Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament, i el servei d’Emergències Mèdiques, així com la Guàrdia Urbana. El foc, del qual es desconeixen les causes, s’ha donat per extingit a les 21.15 h. A causa de l‘afectació del foc en un dels habitatges, una dona i els seus dos fills han hagut de ser reallotjats pel Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona.

Darrers incendis a Barcelona

El darrer incendi en un edifici del qual betevé ha tingut coneixement a la ciutat es va produir el 18 de desembre, quan es va declarar un foc de matinada en un restaurant del carrer d’Ausiàs Marc, a l’Eixample. Sortosament no hi va haver ferits. També al desembre, 10 dies abans va cremar un foc en el traster d’una finca del carrer de Montcada. Un dia abans, el 7 de desembre, a la Maquinista va cremar un bar restaurant al passatge de Posoltega, al Bon Pastor, sense ferits. 

El 29 de novembre també es va produir un incendi en un habitatge al carrer del Rosselló amb tres persones ferides lleus. Tres dies abans, el 26 de novembre, un foc mortal en un hotel de l’Eixample va provocar la mort d’un home de 58 anys. El mateix dia, també es va produir un incendi sense ferits al carrer de Calàbria. El 25 de novembre, hi va haver dos incendis a la ciutat. El primer, en un pis situat a Horta, en què dues persones van patir cremades. La mateixa tarda, els Bombers van extingir un altre incendi a la Sagrera.  A l’octubre, el dia 31 es va produir un foc en una finca propera al Palau de la Música Catalana.