Incendi nou a Barcelona. S’ha produït un foc en un pis del número 3 dels Jardins d’Alfàbia del barri de Porta, al districte de Nou Barris. Les flames s’han propagat per l’immoble i els serveis sanitaris han hagut d’atendre cinc persones afectades per l’incendi: quatre d’elles, per inhalació de fum, i l’altra, per cremades lleus. Quatre dels atesos han estat traslladats a l’hospital.

El foc s’ha declarat en un habitatge als baixos, i segons els Bombers de Barcelona, tot apunta que l’origen hauria estat una estufa elèctrica. L’immoble per dins ha quedat molt malmès.

Els veïns desallotjats ja poden tornar entrar a casa, tret del pis sinistrat. La finca no ha patit danys estructurals, però l’edifici està sense llum perquè el foc s’ha cremat el quadre elèctric. Els operaris ja estan treballant perquè es pugui restablir el subministrament.

S’hi fan tasques de ventilació

L’avís de l’incendi s’ha produït pels volts de les 9.30 h. Sis dotacions dels Bombers han continuat al lloc fins a quarts de dotze per fer tasques de ventilació d’un fum que, a banda de l’edifici afectat, ha arribat a entrar en comerços de l’entorn. El carrer ha quedat temporalment tallat al trànsit.

Darrers incendis a Barcelona

El darrer incendi en un edifici del qual betevé ha tingut coneixement a la ciutat es va produir fa només dos dies, en un pis de l’avinguda de Rasos de Peguera, a Ciutat Meridiana. Aleshores 10 persones van ser ateses per inhalació de fum. La jornada anterior es va declarar un foc de matinada en un restaurant del carrer d’Ausiàs March, a l’Eixample. Sortosament no hi va haver ferits. També al desembre, 10 dies abans va cremar un foc en el traster d’una finca del carrer de Montcada.