(ACN) L’Institut Català de la Salut substituirà a finals d’aquest mes de juny el gerent de l’Hospital Vall d’Hebron, Vicenç Martínez Ibáñez. En un comunicat, l’ICS ha explicat que “Vall d’Hebron comença un cicle que requereix un  lideratge nouen un dels hospitals més importants del país” i ha agraït la tasca que ha dut a terme Martínez en el seu mandat. L’ICS també ha volgut destacar el canvi de línia en l’organització que ha fet l’encara gerent mitjançant el treball en processos, l’aposta per la innovació al servei del pacient o la creació d’una aliança de grans hospitals europeus.

Durant la seva etapa al capdavant d’un dels centres hospitalaris referència del país, s’han posat en marxa espais “pioners” com el bloc quirúrgic o la Smart UCI, segons destaquen fonts de l’ICS. També s’ha iniciat el projecte de transformació del campus.

 

Nomenat el 2015

Vicenç Martínez Ibáñez va ser nomenat a principi de 2015 en substitució de José Jerónimo Navas. Ha desenvolupat bona part de la seva carrera com a metge i gestor del Vall d’Hebron, on ha estat cap de secció i cap de Cirurgia Pediàtrica, coordinador de l’Àrea Maternoinfantil i director de Processos Quirúrgics, entre d’altres.
El relleu, segons l’ICS, es farà efectiu a final d’aquest mes de juny, en una data sense concretar i sense que es conegui encara el nom de qui el succeirà.