Rellotge

La idea sorgeix gràcies a l’adhesió de betevé a la iniciativa del Pacte del Temps de Barcelona, un projecte que va néixer fa 15 anys per promoure la conciliació entre temps de treball i personal amb l’objectiu d’assolir més benestar i qualitat de vida.  

Es tracta de sis peces de vídeos amb consells pràctics per a una millor organització del temps quotidià que s’emeten en diferents horaris de la graella de betevé. S’aconsella, entre d’altres, fer micro-pauses a la feina per tal d’evitar dolors d’esquena i prevenir baixes laborals; incorporar l’activitat física en el nostre dia a dia; coresponsabilitzar-nos de les tasques de la llar; i avançar l’hora de dormir dels infants per a millorar el seu rendiment, entre d’altres.

El Pacte del Temps proposa diferents mesures a dur a terme per part d’administracions, empreses i ciutadania per tal d’assolir un model de gestió del temps més eficient. betevé ja va incorporar una mesura en aquest sentit en avançar l’horari de l’informatiu ‘btv notícies vespre’ a les 19.30 h.