Més hotels es preparen per convertir-se en hospitals d’atenció a pacients lleus de coronavirus. El Gremi d’Hotels explica que el Praktik Vinoteca, Praktik Bakery i Alimara estan acabant d’enllestir les instal·lacions per rebre malalts en les pròximes hores.

El primer que es va posar en funcionament va ser el Cotton House Hotel aquest mateix cap de setmana. Es tracta del projecte Hotel Salut que ha posat en marxa el gremi per fer front a la crisi d’emergència sanitària.

L’establiment que també està preparant-se és l’Hotel Catalonia Barcelona Plaza amb 347 habitacions disponibles que estarà operatiu en els pròxims dies per acollir les necessitats de l’Hospital Clínic. Actualment estan operatius el Catalonia Diagonal Centro amb 84 habitacions, que acull personal sanitari de l’Hospital Clínic i Catalonia Rigoletto amb 65 habitacions, ja actiu, i que acull el personal d’administració del Servei Català de la Salut.

El Gremi d’Hotels agraeix la predisposició d’altres establiments que s’han ofert per assistir a la població davant l’emergència sanitària.