Neix el #LaLigaSantanderFest, un concert que recaptarà diners per comprar material sanitari per afrontar el  coronavirus . Es farà aquest dissabte, 28 de març, a partir de les 18 h. Hi participaran cantants com ara Alejandro Sanz, David Bisbal, Aitana i Antonio Orozco, entre d’altres fins arribar a 20 artistes. Al seu costat, els donaran suport 20 futbolistes de la Primera Divisió espanyola de futbol, un representant de cada club.

 

Què és i on es veurà?

#LaLigaSantanderFest és un festival benèfic que dedicarà els fons que s’aconsegueixin a la lluita contra la covid-19, i pretén animar la població ara que s’ha allargat l’estat d’alerta i haurem de romandre més dies a casa per evitar els contagis tant com sigui possible.
El concert es podrà veure als canals que la Lliga té a internet, de la plataforma LaLigaSportsTV i pel canal Movistar LaLiga.

Músics i futbolistes confinats

En el festival d’abast internacional els músics interpretaran les seves peces des de casa seva i de manera virtual, i els jugadors de futbol donaran suport a la iniciativa també des de les seves llars.

La recaptació

Els diners que s’aconsegueixin per la donació que es farà a través de la Fundación Santander, es canalitzaran seguint les prioritats de les autoritats sanitàries i en coordinació amb el Consell Superior d’Esports, que comanda Irene Lozano.

Després de l’èxit de #LaLigaSantanderChallenge

El concert que organitza la Lliga arribarà al cap d’una setmana de l’èxit aclaparador aconseguit pel torneig virtual de FIFA20, en què van participar els clubs de Primera. Gràcies al torneig van recaptar-se 142.000 euros, destinats íntegrament a Unicef per lluitar contra el coronavirus.