preu test d'antígens farmàcia

El Govern espanyol ha anunciat que aquest dijous fixarà i anunciarà el preu màxim dels tests d’antígens que es venen a les farmàcies. L’executiu central ha convocat la Comissió Interministerial de Preus dels Medicaments, que establirà el preu que no podrà sobrepassar aquesta prova de detecció ràpida de la covid, que durant les darreres setmanes i coincidint amb les festes de Nadal ha experimentat una demanda molt elevada per autodiagnosticar la covid.

En les darreres hores, el govern de Pedro Sánchez ha assegurat que s’ha esperat a regular el preu dels tests d’antígens a després de les festes nadalenques perquè l’objectiu aquest darrer mes era “garantir-ne el subministrament”.

Un test d’antígens a la farmàcia, de 5 a 9 €

Arran de l’explosió de casos de la sisena onada i les festes de Nadal, s’ha disparat la venda de tests d’antígens a les farmàcies. Tant, que fins i tot alguns establiments n’han esgotat les existències. Ara les farmàcies ja tornen a tenir estoc d’aquestes proves diagnòstiques, però els preus oscil·len entre els 5 i els 9 € en funció de la botiga.