El defensa del Futbol Club Barcelona, Gerard Piqué, ha declarat aquest dilluns a la Ciutat de la Justícia davant del Jutjat d’Instrucció número 27 de Barcelona per un delicte contra la seguretat del trànsit. El jugador ha acceptat els fets que van ocórrer el 31 d’agostquan el futbolista circulava amb el cotxe pel passeig de Gràcia, i la Guàrdia Urbana el va aturar perquè havia comès una infracció de trànsit. En aquell moment, els agents van comprovar que circulava sense punts tenint coneixement que no ho podia fer. El jugador ha acceptat la pena que li ha interposat finalment el jutge de 200 euros al dia durant vuit mesos, el que suposa un total de 48.000 euros. El tribunal li ha rebaixat un terç la condemna que havia demanat la fiscalia.

Abans de la declaració d’aquest dilluns, el propi jutjat ja va obrir una investigació per saber si la Direcció General de Trànsit havia notificat de forma personal al futbolista que havia perdut tots els punts, tal com preveu la llei.

Altres problemes amb el trànsit

No és el primer cop que Gerard Piqué té algun problema amb els agents i el trànsit. L’any 2015 va ser condemnat a pagar una multa de 10.500 € per haver increpat uns agents de la Guàrdia Urbana que havien multat el seu germà, qui havia aparcat de forma incorrecta.