funeral miquel valls

Desenes de personalitats han passat, aquest dimarts al matí, pel tanatori de Sant Gervasi per acomiadar Miquel Valls, l’expresident de la Cambra de Comerç de Barcelona. Entre els que s’hi han desplaçat s’hi han pogut veure els expresidents de la Generalitat Jordi Pujol, José Montilla i Artur Mas, com també els empresaris Joan Gaspart o Enrique Lacalle, conseller de Fira de Barcelona.

El president de la Generalitat, Quim Torra, i Jaume Collboni, alcalde accidental aquests dies a Barcelona —Ada Colau es troba a Nova York participant a una cimera per l’emergència climàtica—, ja van visitar la capella ardent dilluns a la tarda.

Valls va morir diumenge als 75 anys, després de deixar la presidència el maig del 2019, càrrec que va ocupar durant 17 anys. Des d’aleshores, quan va guanyar les eleccions de l’entitat la candidatura d’empresaris de l’ANC, el president és Joan Canadell. Aquest dimarts, l’alcalde accidental Jaume Collboni, ha anunciat que el govern municipal proposarà atorgar la Medalla d’Or al Mèrit Cívic a Miquel Valls.