Una façana verda presidirà el nou pavelló poliesportiu L’Illa, que s’ha de remodelar per posar-hi una pista més. Aquesta estructura donarà al pati de l’Escola de Santa Teresa de Lisieux i era una petició del mateix centre, segons fonts municipals. En les imatges facilitades pel districte, que són encara documents de treball, es pot apreciar com serà la resta de l’edifici, que acollirà en total dues pistes i els seus serveis associats.

Pavelló alternatiu i cerca d’altres espais propers substitutius

El consell plenari d’aquest dimarts ha aprovat un prec segons el qual el districte treballarà amb les AFA de les escoles Ítaca i Santa Teresa de Lisieux, així com amb les entitats esportives que fan servir habitualment aquest equipament, per cercar un espai alternatiu proper a la zona, on els alumnes i esportistes infantils puguin continuar practicant esport. Aquest estiu està previst que comencin els treballs per fer un pavelló alternatiu que acollirà la pràctica esportiva mentre durin les obres de l’equipament de L’Illa. Estarà ubicat al Parc de la Bederrida, per sobre de l’avinguda Diagonal. Algunes entitats consideren que queda massa lluny perquè els més petits i les famílies s’hi puguin desplaçar a fer activitats extraescolars. Precisament per aquest motiu demanen poder buscar emplaçaments més propers.

Les obres d’ampliació i remunta del pavelló poliesportiu L’Illa tindran un cost aproximat de 10 milions d’euros. Està previst que els treballs al mateix pavelló comencin l’estiu del 2023, un cop enllestit el pavelló provisional.