Els veïns de la zona coneguda com el “triangle golfo” del Poblenou estan cansats dels constants incidents que s’hi produeixen a les nits, que no els deixen descansar, especialment ara a l’estiu. L’últim, un incendi d’un contenidor la matinada d’aquest dijous al carrer dels Almogàvers. Els Bombers de Barcelona han apagat les flames, que s’havien estès a la persiana d’un dels edificis del carrer.

Aquest no és el primer contenidor que s’incendia en aquesta zona. Asseguren que hi ha botellots cada nit, especialment a l’estiu, i que la nit i matinada de dimecres a dijous també van cremar contenidors. De fet, fa justament un mes els veïns ja van denunciar a través de les xarxes socials dos contenidors incendiats. Al voltant del foc hi havia desenes de persones bevent alcohol al carrer i mirant-s’ho.

Colau promet multes de 600 euros per beure al carrer

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, s’ha reunit aquest dijous a la tarda amb representants veïnals d’aquesta zona lúdica per analitzar la situació. Els veïns asseguren que Colau els ha promès que impulsarà multes de 600 euros a les persones que beguin al carrer. Fa un mes el primer tinent d’alcalde, Jaume Collboni, també es va mostrar partidari d’endurir l’Ordenança de civisme i incrementar les sancions fins arribar als 1.000 euros per beure alcohol al carrer.