El pati de l’escola Eixample 1 ha quedat parcialment inundat per les pluges dels darrers dies. L’aigua ha arribat a ocupar més de la meitat de la zona d’esbarjo. La direcció del centre assegura que no és el primer cop que passa. El Consorci d’Educació drenarà l’aigua en les pròximes hores, però des de l’associació de famílies demanen més implicació de l’administració per evitar noves incidències com aquesta.

El centre està pendent que s’executi una reforma del pati per tal d’evitar noves filtracions i inundacions. “El pati no està acabat del tot. Ens van dir que estaria acabat amb un porxo que tapés de la pluja els elements del pati i una tanca que protegís la intimitat de les criatures abans de l’inici del 2018, i encara no ho han fet“, apunta Laia Sànchez, membre de l’AFA de l’escola Eixample 1. Assegura que aquesta situació fa que la canalla no pugui jugar amb normalitat.

Des de la direcció del centre expliquen que el Consorci d’Educació de Barcelona s’ha mostrat disposat a drenar l’aigua i a executar aviat la reforma del pati, que ja ha estat aprovada. Està previst que es faci en les pròximes setmanes.