Un home ha estat detingut i un altre ha fugit després d’una persecució al centre de Barcelona que s’ha originat aquest dimarts al migdia. Una parella de Mossos d’Esquadra de paisà han indicat a un vehicle sospitós que s’aturés al carrer de Pelai. El cotxe, amb dos homes a l’interior, ha continuat la marxa i els agents l’han perseguit fins que han acabat xocant. Aleshores, els sospitosos han decidit continuar la fugida a peu, moment en què un dels dos individus ha envestit accidentalment una dona, que ha resultat ferida lleu. La Divisió d’Investigació Criminal sospita que el detingut i el seu company estan involucrats en un presumpte delicte d’estafa relacionat amb bitllets falsos.

Els agents han detingut un dels dos ocupants del vehicle, de nacionalitat italiana. L’altre ha aconseguit escapar i s’ha posat en marxa un dispositiu conjunt amb la Guàrdia Urbana de Barcelona per trobar-lo. Durant l’actuació els dos agents han resultat ferits lleus amb diverses contusions.

Els Mossos han escorcollat el vehicle sospitós, que ha quedat abandonat. Hi han trobat diners, tot i que no n’ha transcendit la quantitat. La Divisió d’Investigació Criminal s’ha fet càrrec de la investigació. Sospiten que els fets podrien tenir relació amb un delicte d’estafa amb bitllets falsos.