La Conferència Europea sobre Càncer de Mama se celebrarà per primera vegada a Barcelona. Serà l’11a edició, i hi assistiran 2.500 representants de 90 nacionalitats diferents. Abordarà temes com la influència de l’estil de vida sobre el càncer de mama, el diagnòstic i com s’ha de tractar. L’esdeveniment es farà al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) entre el 21 i el 24 de març.

La trobada d’especialistes sobre el càncer de mama és la més important que se celebra a Europa, després de la que es fa als Estats Units. Els congressistes abordaran temes com la influència de la genètica en aquest tipus de tumor, com s’ha de tractar el càncer i els avenços mèdics que es fan en aquesta matèria. A la trobada hi assistiran experts mundials que fomentaran la interacció entre científics clínics i representants de pacients. També es parlarà de les novetats tecnològiques i mèdiques a l’hora de tractar els pacients.

consulta mèdica cancer mama

Una primavera de congressos mèdics

Barcelona atrau cada vegada més conferències i congressos relacionats amb l’àmbit mèdic. El famós congrés de cardiologia n’és un clar exemple amb més de 30.000 assistents d’arreu del món.

Un nou congrés que se celebrarà a la ciutat del 20 al 24 d’abril serà l’Estro 37 de la Societat Europea de Radioteràpia i Oncologia. Aquí es reuniran els especialistes en càncer, investigadors, radioterapeutes i infermers de primer nivell mundial. La trobada mèdica se celebrarà també al CCIB, al Fòrum.