L‘inici del curs escolar ve marcat per l’estrena de centres nous, tant de primària i secundària com de bressol. En l’últim cas, aquest any se n’estrenen tres però només una ha obert portes aquest 12 de setembre, i ho ha fet “in extremis” perquè ha estat en obres fins a l’últim moment.

Es tracta de l’Escola Bressol Encants, ubicada al número 159 del carrer de Cartagena, on aquest dimecres encara estaven arribant caixes amb les joguines i altres materials. Alguns pares i mares han explicat a betevé que la reunió d’inici de curs no la van poder fer dins de l’escola perquè no estava enllestida i, de fet, no l’han pogut trepitjar fins a aquest dimecres, coincidint amb el primer dia del curs.

A la construcció de l’escola s’hi ha sumat la pacificació que s’està fent al carrer de Cartagena, que s’emmarca en les obres del parc de les Glòries. Amb tot plegat, el carrer ha estat tallat tant al trànsit com als vianants fins que aquest dimecres s’ha habilitat un tram perquè les famílies puguin accedir a l’escola.

Alguns han explicat que fins fa una setmana no els havien assegurat si l’escola obriria a temps i això els ha generat cert neguit. Malgrat tot, estan contents amb el resultat.

Les escoles bressol Aurora i Canòdrom es retarden

Les altres dues escoles bressol que s’estrenaran aquest curs seran l’EBM Aurora, al Raval, i la Canòdrom, al Congrés i els Indians. Totes dues està previst que obrin portes al novembre i al gener, respectivament.