Veïns del barri de la Sagrera alerten que en les últimes tres setmanes els han entrat a robar en una trentena de trasters, com a mínim. Ho denuncien els veïns d’un edifici del carrer del Pont de Sant Martí que han viscut aquest diumenge el cinquè assalt als trasters de la finca. “Forcen la porta del carrer i l’ascensor i ens esbotzen la porta a cops de peu o la destrossen. S’han endut bicicletes, patinets…”, explica Andreu Sanz, una de les víctimes. A través de coneguts, s’han assabentat que també han entrat en dos blocs propers més, un al carrer de la Indústria i l’altre a Gran de la Sagrera.

Critiquen l’actuació policial

Sanz assegura que han denunciat els fets als Mossos d’Esquadra, però lamenta que la investigació no avança. “Els hem donat imatges de les càmeres de seguretat i fotografies dels presumptes lladres. També tenim empremtes de les sabatilles esportives amb què ens han trencat la porta del traster i ni han vingut a veure-les. Ens diuen que hi estan treballant i que tinguem paciència“, es queixa Sanz.

Fonts dels Mossos d’Esquadra confirmen a betevé que hi estan treballant i la investigació continua oberta, un cop detectat el problema.

Reclamen vigilància policial a les nits

En tot cas, la por comença a obrir-se camí entre els veïns davant aquests robatoris reiterats. “Hi ha gent a qui ja li fa por baixar de nit al pàrquing, per si se’ls troba. O quan va al traster, per com te’l trobaràs”, lamenta el veí. Per això, a més d’agilitzar la investigació, volen que hi hagi vigilància policial a la nit, quan solen donar-se els robatoris als trasters.