Els veïns dels entorns de les obres de la Sagrera han deixat d’escoltar l’alarma que feia dues setmanes que sonava. Ha estat cap a les 16 h d’aquest dilluns. “L’hem deixat de sentir, ja podrem descansar”, afirma un dels veïns patidors de l’alarma, Andreu Sanz. No en tenen gaire detalls més, excepte que provenia d’una nau industrial del recinte de les obres de la Sagrera. En tot cas, estan satisfets per recuperar el silenci, sobretot de nit.

L’alarma que ha turmentat els veïns de la Sagrera durant dues setmanes

Dues setmanes sonant

Els veïns havien denunciat a la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra les molèsties per l’alarma, que ha estat sonant ininterrompudament durant dues setmanes, les 24 hores del dia, davant la desesperació d’un veïnat que no podia descansar a les nits. El soroll de l’alarma es concentrava al voltant del carrer de Garcilaso i s’afegia a les molèsties habituals de pols i altres sorolls habituals en una obra d’aquesta envergadura.

Tot i els intents de la policia per localitzar i desconnectar l’alarma, no ha estat fins a aquest dilluns quan s’ha pogut silenciar la sirena. El principal obstacle ha estat localitzar-ne l’origen en una zona plena de naus i empreses.