Tota aquesta gent esperava per entrar. Unes cues que també s'han sumat a l'interior del recinte. Els diferents centres que ofereixen oferta formativa han pensat com cridar l'atenció dels visitants, tot i això la majoria de la gent buscava informació sobre els estudis universitaris. "Si tu tries Humanitats, aquestes assignatures que fas, faràs la meitat de primer i la meitat de segon." L'atenció personalitzada i l'àmplia oferta formativa ha permès a molts visitants resoldre dubtes per saber quin camí professional encetar. Aida Campmajó, visitant "Pots anar veient les diferents universitats i més o menys t'expliquen el que fan, els preus, les beques i tot el que et pugui interessar saber." Entre tota l'oferta de possibles sortides laborals també s'hi ha sumat la Guàrdia Urbana. Un cos que aviat oferirà 113 noves places i que vol encoratjar les dones perquè siguin més del 9% actual de la plantilla. Montse Nafría, caporal de la Guàrdia Urbana "És desconeixement i és el poc que han vist de patrullatge a la dona al carrer, però és una feina que poden desenvolupar igual de bé que els homes." El Saló tancarà avui a les set del vespre i demà diumenge obrirà portes de nou a dues.

El Saló de l’Ensenyament és el punt de trobada entre l’oferta i la demanda del món educatiu que va començar dimecres passat i s’acaba diumenge. Els visitants són estudiants, universitaris i professionals interessats a conèixer  les propostes de formació i ampliació d’estudis. En aquesta edició hi participen 175 expositors, 25 dels quals són internacionals, que ofereixen atenció personalitzada als estudiants per resoldre els dubtes que puguin tenir sobre el seu futur.

Aquest any  el Servei d’Atenció a l’Estudiant té el suport d’una assessoria telemàtica: el Servei d’Orientació Online durant la setmana del saló. Les persones que necessitin orientació poden enviar-hi els seus dubtes, i el portal especialitzat Educaweb atendrà les consultes.

Entre les més de 300 possibles sortides laborals que es presenten, també s’hi ha sumat la Guàrdia Urbana. Un cos que aviat oferirà 113 noves places i que vol encoratjar les dones perquè siguin més del 9% actual de la plantilla.