El trasllat del Mobile World Congress al recinte firal de Gran Via ha incrementat l’oferta gastronòmica per satisfer els gustos de tothom. El congrés ocuparà la Fira de Barcelona al complet, incluint alguns espais a l’exterior.

49 restaurants s’encarregaran d’atendre les necessitats gastronòmiques dels assistents i oferiran menjar típic de països com la Xina, Itàlia, Japó o l’Índia. Els visitants vegetarians, musulmans o jueus també disposaran de cuina especialitzada com la halal (carn sacrificada mirant cap a la Meca, segons el ritual musulmà) o la kosher (que respecta els preceptes de la religió jueva).

Les 1.500 empreses de restauració, de les quals un centenar són espanyoles, ocuparan 94.000 metres quadrats d’exposició. Hi haurà 285 cuiners i 715 cambrers treballant en el servei de restauració durant 21 hores seguides, en torns de tres de la matinada fins a mitjanit.

Aquest any es preveu batre el rècord de 70.000 assistents de 2012 gràcies al canvi de recinte.  Els organitzadors estimen la venda diària de 35.000 entrepans, 40.000 cafès i 25.000 peces de brioxeria, unes xifres també rècord per l’esdeveniment.

Aquesta nova edició  incorporarà també bicicletes amb remolcs que recorreran tot el recinte oferint hamburgueses i sushi.