Continua activada l’operació Fred en nivell 2 per atendre les persones que pernocten a la via pública
Els Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona han atès fins ara 161 persones en el marc de l’operatiu específic activat amb motiu de les previsions meteorològiques. D’aquestes, 133 persones han acceptat l’allotjament ofert i han dormit als centres d’acolliment municipals.

Aquesta nit s’han reforçat els equips d’emergència del Centre d’Urgències i Emergències Socials que detecten les persones sense sostre, les informen de la possibilitat d’allotjar-se en un centre d’acolliment i les hi acompanyen. A més dels Serveis Socials de l’Ajuntament, en el dispositiu hi participa la Creu Roja de Barcelona, que ha atès a 480 persones.

Les persones sense sostre acollides als centres municipals van rebre un àpat calent a la nit i hi han esmorzat aquest matí. També han pogut utilitzar els serveis de dutxes, rober i atenció psicosocial.

El Centre d’Urgències i Emergències Socials manté activada l’operació Fred en nivell 2, per atendre les persones que pernocten a la via pública. En aquest sentit, la nit de dissabte, l’Ajuntament reforçarà els equips d’emergència i s’ampliaran les places d’acolliment nocturn per allotjar totes les persones sense sostre que ho necessitin. L’activació del servei comporta l’obertura de dos centres específics que ofereixen allotjament, alimentació, dutxes, roba i atenció psicosocial.