Aquesta nit s’han reforçat els equips d’emergència del Centre d’Urgències i Emergències Socials que detecten les persones sense sostre, les informen de la possibilitat d’allotjar-se en un centre d’acolliment i les hi acompanyen. A més dels Serveis Socials de l’Ajuntament, en el dispositiu hi participa la Creu Roja de Barcelona, que ha atès a 480 persones.

Les persones sense sostre acollides als centres municipals van rebre un àpat calent a la nit i hi han esmorzat aquest matí. També han pogut utilitzar els serveis de dutxes, rober i atenció psicosocial.

El Centre d’Urgències i Emergències Socials manté activada l’operació Fred en nivell 2, per atendre les persones que pernocten a la via pública. En aquest sentit, la nit de dissabte, l’Ajuntament reforçarà els equips d’emergència i s’ampliaran les places d’acolliment nocturn per allotjar totes les persones sense sostre que ho necessitin. L’activació del servei comporta l’obertura de dos centres específics que ofereixen allotjament, alimentació, dutxes, roba i atenció psicosocial.