Al Centre Artesà Tradicionàrius, les Jornades de la Cançó ofereixen concerts, balls, tallers de cançó i polifonia, balls cantats, conferències, espectacles… Van començar divendres i acaben aquest dissabte.

Aquest mateix dissabte, a la tarda, una seixantena de professionals del circ ofereixen tallers infantils a partir de les 17 h al Parc del Fòrum. També faran dues representacions de cabaret, a les 19 i a les 21 h. Els fons que es recaptin durant tota la jornada aniran a parar als projectes de La Central del Circ, que han notat les retallades del sector públic.

Pel que fa a actes cívics, el més destacable és la manifestació per la justícia social que, amb el lema “Fem-los fora, juntes podem!”, recorrerà el centre de Barcelona a partir de les 17 h. L’han convocada diverses assemblees de barri i dels sectors educatiu, sanitari, laboral i antirepressiu, tant a la nostra ciutat com arreu d’Espanya. Aquí, la columna contra les retallades surt de la plaça de Pau Vila, la laboral del Paral·lel i l’antirepressiva del passeig de Gràcia. Confluiran a les 18.30 h a la plaça de Catalunya.

A l’agenda interactiva trobaràs també, com cada cap de setmana, diverses propostes teatrals. Per veure’n els detalls, gira les fitxes amb el botó de la fletxa. Per posar l’acte a la teva agenda, arrossega’l a la part inferior. Després podràs veure l’agenda del teu cap de setmana, imprimir-te-la o enviar-te-la per correu electrònic.