Guàrdia Urbana patrulla

La Guàrdia Urbana ha detingut dues persones que havien forçat una botiga amb una tapa de clavegueram al barri de l’Esquerra de l’Eixample. Els fets han passat a les 4 h de la matinada d’aquest dimecres, quan la policia ha rebut l’avís d’un testimoni i s’han enviat diverses patrulles a la zona.

Quan han arribat els agents al local els lladres ja no hi eren, però un patrullatge pels voltants ha permès localitzar els presumptes autors del robatori. També, molt a prop d’ells, ha estat trobada la caixa registradora que els lladres havien intentar obrir, sense èxit, amb un punxó metàl·lic.

Robatoris amb violència

A finals d’any, els Mossos d’Esquadra van detenir dos homes com a presumptes autors de diversos robatoris violents en establiments comercials de Barcelona. Els dos arrestats —que van entrar a la presó— acumulaven més d’una quarantena de detencions per fets similars i delictes contra el patrimoni.

Darrerament també s’han fet 25 detencions en una operació amb drons contra els robatoris a pisos a les Tres Torres. 30 persones més han estat arrestades per cometre robatoris violents de mòbils i carteres, i per robar a gent gran amb l’abraçada amorosa i l'”scalping”.