Els veïns de la ronda de Sant Pere denuncien una nova matinada de baralles i soroll. Una veïna ha explicat a betevé que aquest diumenge a les cinc del matí diverses persones han sortit de la discoteca The Bunker (situada al número 19) i han començat a cridar i a pegar-se. Asseguren que la situació els caps de setmana “és insostenible”.

A les imatges que ha gravat aquesta veïna es pot veure com un nombrós grup de persones surten del local i van pel mig de la carretera. A l’altra vorera comencen els cops de puny i puntades de peu. Fins i tot algunes de les motos aparcades acaben al terra. La veïna explica que la seguretat de la discoteca ha intentat intervenir-hi per evitar-ho “però no ha estat suficient”, i quan un grup de persones eren sota la seva finestra “un noi ha acabat al terra amb diverses persones donant-li cops”.

Reforç de la vigilància a la zona, segons la Urbana

Després de l’episodi de fa unes setmanes, fonts municipals van anunciar que la policia local vigilaria la discoteca però destacaven que no hi havia antecedents d’abans de la pandèmia. Ara bé, els veïns asseguren que no hi ha hagut reforç policial i, de fet, insisteixen que abans de la pandèmia ja van fer una queixa formal a un consell de barri en què hi havia representants de Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra. Després d’això, van aconseguir tancar el club durant un any i mig, gràcies a l’ajuda de la síndica de greuges. El local, però, va reobrir amb un altre nom just abans de l’arribada del coronavirus.

Una denúncia històrica

Fa anys que els veïns de la zona pateixen molèsties d’aquest tipus: “Molt soroll incivisme, tant a les portes del local com als portals propers”, diuen. De fet, fa tres setmanes una altra baralla va fer revifar les seves queixes. Aquesta matinada, expliquen, el xivarri no els ha deixat descansar i insisteixen que han trucat diverses vegades a Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana però “ningú ha vingut”.

Necessitem solucions efectives. És un problema que arrosseguem des de fa massa anys”
veïna afectada de la ronda de Sant Pere