mossos

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 38 anys per la seva vinculació a un robatori violent que es va produir el 10 de juliol al districte de l’Eixample. L’home va entrar a robar en una empresa i va intimidar amb un tornavís un dels responsables. Abans de fugir del lloc dels fets el va escanyar amb molta força. Fruit de la seva detenció, la unitat d’investigació de l’Eixample va poder determinar que l’home havia estat l’autor de fins a 12 robatoris amb força a restaurants i botigues del districte.

El detingut està especialitzat en robatoris amb força en establiments comercials i la policia el qualifica de delinqüent habitual molt actiu. Els investigadors el van poder identificar gràcies a les imatges captades per les càmeres de videovigilància dels locals on havia entrat a robar. Dos dels robatoris es van cometre al barri de Sant Antoni. Els veïns i comerciants de la zona han denunciat de forma reiterada l’increment de furts al barri.

En tots els casos el detingut actuava de nit i aprofitava la poca afluència de vianants al carrer per cometre els robatoris i no ser sorprès. Un cop a l’interior dels locals robava els diners de les caixes enregistradores i marxava a tota velocitat per no ser identificat. El detingut actuava habitualment amb un altre home. La policia manté la investigació oberta per localitzar i detenir l’altre autor dels fets.