El tinent d’alcalde de Prevenció i Seguretat, Albert Batlle, es reunirà al setembre amb l’alcalde de Sant Adrià de Besòs per tractar el problema de seguretat del barri de la Mina. Ho ha explicat a betevé, l’endemà que els Mossos d’Esquadra, en una reunió amb l’Ajuntament de Sant Adrià, van anunciar un pla de xoc per dissuadir el tràfic de drogues i els delictes que hi estan relacionats.

En la trobada, l’alcalde Joan Callau va demanar al consistori més implicació i compromís i, aquest dimecres, Batlle s’hi ha mostrat disposat. Ha dit que coneix bé la problemàtica de Sant Adrià de Besòs i que va tenir molts contactes amb l’alcalde quan era director dels Mossos d’Esquadra. Ha afirmat que “hem de col·laborar i treballar conjuntament” i establir “sistemes de coordinació” i, en aquesta línia, ha deixat la porta oberta a què la Guàrdia Urbana hi participi.

De moment, no hi ha cap mesura concreta. Està previst que es concretin en la trobada que, ara per ara, han fixat per al setembre, després de l’estiu.